Werkgroep Duurzaam2021-09-06T11:31:38+02:00

Werkgroep Duurzaam

De werkgroep Duurzaam richt zich op Lievingerveld als een woon- en leefomgeving die een lange toekomst heeft en daarbij – bij voorkeur – niet belastend is voor het milieu. Naast het milieubewust bouwen vooral het (milieu-) bewust gezamenlijk en langdurig bewonen van het Lievingerveld.

De nadruk van de werkgroep ligt meer bij ondersteuning en of meedenken/meewerken waar dat gevraagd wordt en minder op bereiken van zelf geformuleerde  doelen. Zo is ook de werkgroep het dak geworden voor onderwerpen die betrekking hebben op de natuur en bewonen van Lievingerveld.

Een thema is het seizoen-vraagstuk, gratis energie in de zomer en behoefte vooral in de winter. Dit in relatie tot eventuele opslag in een accu en of het aanvullen van zonne-energie via kleine windmolens in de winderige maanden.
Een tweede thema is het brede begrip water op het Lievingerveld. Onder andere het hemelwater verstandig en gezamenlijk reguleren en ook specifiek eigen opvang en hergebruik van eigen afvalwater verkennen.

Lievingerveld lijkt een gebied met kansen om vernieuwingen uit te proberen. Buren en toekomstige bewoners met gelijke interesses die willen aanhaken en of zaken samen met de werkgroep willen oppakken zijn van harte uitgenodigd contact met ons te zoeken.

Werkgroep leden

Sven van Heuveln
Sven van Heuveln
Rudy Emmelkamp
Rudy Emmelkamp
Yvette Hengeveld
Yvette Hengeveld
Jan P. Klapwijk
Jan P. Klapwijk

Contactformulier Duurzaam

    Nieuws

    Agenda

    Ga naar de bovenkant